9 de mayo de 2010

SORTIM AL CARRER MÉS QUE MAI!


SORTIM AL CARRER MÉS QUE MAI! és el lema d'una experiència profitosa i engrescadora que va néixer amb la voluntat d’insistir en el coneixement mutu de les diferents entitats ciutadanes que formen el teixit associatiu del nostre municipi. Es tracta d'un dia de festa en què s’impulsarà la interconnexió, la coordinació, la col·laboració i la implicació segons els interessos, temàtiques i projectes de les diferents entitats i associacions de Ciutadella, a la vegada que s’intensificaran els seus lligams amb la població.

La trobada tindrà lloc dia 15 de maig, a la plaça des Born, de les 11 a les 23 h i de la mateixa manera que en les edicions anteriors (2000 i 2002), la programació es dividirà en dos moments: exposició o mostra d’entitats (tallers, jocs, partits, paradetes...) i actuacions (música, teatre, ballades folklòriques, cant coral, danses...).

Fins a 112 entitats, entre les quals hi ha el Grup Folklòric Sant Isidre, han compartit la il·lusió amb què tornam a emprendre aquest projecte. Tindrem, de nou, l’oportunitat de mostrar i demostrar que, a tots, ens mou un mateix objectiu: la construcció de la Ciutadella en la qual tots ens volem reconèixer.

Vos convidam a tots i totes a participar-hi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario